Over ons

B-flowered is gespecialiseerd in het leveren van exclusief bloemwerk. Be flowered, afgekort B-flowered betekent letterlijk 'wees gebloemd' en 'wees versierd met bloemen'.

B-flowered is ontstaan vanuit het idee dat dingen beter kunnen en moeten. B-flowered betekent kwaliteit in alle opzichten. En dat zie je in onze klantgerichtheid, in ons vakkundig gemaakte bloemwerk en in de kwaliteit van onze gebruikte materialen.

Het bijzondere aan B-flowered is de persoonlijke omgang met onze klanten. Wij nemen echt de tijd voor u. Het gesprek met de klant waarin we samen nadenken over de uitwerking van uw wensen is de basis. Vanuit die basis maken wij ons eindproduct dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. Wij komen bij u thuis langs om samen rustig ideeën uit te werken of u komt langs op ons bezoekadres in Puttershoek. Dus geen gehaast aan de balie, maar een bloemist die de tijd voor u neemt.

B-flowered is opgericht in 2007 door Merel van de Roer. Merel is een zeer vakkundige bloembindster en ze is heel creatief. Zo heeft zij een diploma Dutch Flower Arrangement, welke opleiding is gegeven door docent Pim van de Akker. Pim van de Akker is bekend als jurylid van het televisieprogramma Hollands Beste Bloemist. Daarnaast heeft Merel in 2013 de eerste prijs gewonnen in de wedstrijd van FloraHolland in Naaldwijk waarin zij won als createur van het meest sfeervolle kerstarrangement. Merel is het boegbeeld van B-flowered en zij onderscheidt zich in haar vakmanschap.

Alle materialen worden door ons persoonlijk ingekocht. Wij controleren de kwaliteit van onze bloemen en materialen voor aanschaf zodat wij ervan overtuigd zijn dat wij alleen het beste aan onze klanten leveren. Wij hebben nog nooit een ontevreden klant gehad en dat willen we graag zo houden!