Rouwwerk

Helaas hoort afscheid nemen van hen die ons dierbaar zijn ook bij het leven. En als dit moment gekomen is, willen we dit op een zo mooi mogelijke manier doen. Bloemen horen bij een mooi afscheid. In het rouwwerk dat u voor uw dierbare laat maken toont u uw liefde, uw bewondering en uw respect. Rouwwerk is daarom heel persoonlijk en daarin helpt B-flowered u graag.

Vertrouwen is heel belangrijk in de keuze wie uw rouwwerk gaat maken. Uw rouwwerk dient geheel aan uw wensen te voldoen. In een persoonlijk gesprek bij u thuis of op een andere locatie waar u dat wenst, werken we samen ideeën uit. Onze bloemen en materialen zijn persoonlijk door ons geselecteerd en van hoge kwaliteit. En ons rouwwerk is zeer vakkundig gemaakt door een gediplomeerde bloembinder.

Ons rouwwerkassortiment bestaat o.a. uit kistbedekkingen, rouwkransen, rouwharten, rouwstukken, rouwboeketten, biedermeiers, strooibloemen en rouwlinten. Wij stemmen het rouwwerk volledig af op uw wensen. Van klassiek rouwwerk tot modern rouwwerk en ook in artistiek rouwwerk zijn wij zeer vakkundig. Door onze creativiteit maken wij telkens nieuwe, unieke creaties. U kunt het rouwwerk nog persoonlijker maken door persoonlijke zaken van uw dierbare in het rouwwerk te laten verwerken. Het is heel mooi om een rouwarrangement te bestellen waarbij u samen met anderen meerdere stukken besteld die op elkaar afgestemd zijn en zo samen één geheel vormen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunt u ons 7 dagen per week bereiken 24 uur per dag. Maar het liefst tussen 08:00 uur en 20:00 uur. Indien u dit wenst krijgt u van het door u afgenomen rouwwerk een foto toegestuurd.