En meer...

B-flowered maakt prachtig bruidswerk, rouwwerk en abonnementswerk. Maar ook voor andere wensen staan wij voor u klaar. Uiteraard met dezelfde kenmerken, namelijk een zeer persoonlijke klantenbenadering, groot vakmanschap en hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. 

Wilt u een mooi, bijzonder boeket of bloemstuk laten maken? Vanaf 30,00 euro maken wij dit graag voor u. Of wilt u een mooi wijnstuk kado geven voor een verjaardag of als relatiegeschenk? Vanaf 22,50 euro (exclusief wijn) of vanaf 30,00 euro (inclusief wijn) kunt u dit bij ons bestellen. De bezorgkosten hangen af van het bezorgadres. Ook kunt u het boeket, bloemstuk of wijnstuk zelf ophalen bij ons bezoekadres in Puttershoek.

Ook bij het aankleden met bloemen en decoraties van een feest bij u thuis of van een bedrijfsfeest helpen wij u graag. Versier de tafels met bloemstukken en zet bloemstukken op pilaren langs de looproute. Samen met u denken wij na over hoe wij dit feest kunnen voorzien van een unieke uitstraling.

En uiteraard staan wij met de kerst voor u klaar. Wij maken prachtige kerststukken en versieren uw huis of bedrijf met een unieke kerstuitstaling. Als u de oude kerstmaterialen bewaard, verwerken wij die desgewenst voor u in een nieuw, vers kerststuk. 

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

boeketten en bloemstukken

Vanaf 30 euro maken wij luxe boeketten en bloemstukken in klassieke, moderne en artistieke stijl.

Bekijken

wijnstukken

Met onze bijzondere wijnstukken heeft u een prachtig en origineel kado.

Bekijken

kerstversiering

Kerst word nog mooier met kerstversiering van B-flowered.

Bekijken

feesten

Wij maken uw feest graag compleet met prachtige bloemaankleding.

Bekijken