Bruidswerk Rotterdam

U woont in Rotterdam of in de omgeving en u gaat trouwen, dan bent u bij B-flowered aan het goede adres. Deze dag moet natuurlijk perfect geregeld worden, en u wilt niet helemaal naar de andere kant van het land te hoeven rijden om bloemen uit te zoeken voor uw bruiloft.

Wij gaan eerst persoonlijk bij u langs en samen werken we de ideeën uit. Alles is mogelijk, denk hierbij aan kleur, vorm en bloemsoort. Alles moet wel perfect bij elkaar passen bij deze bijzondere dag. Daarom houden we altijd rekening met verschillende zaken. Zoals de uiterlijke kenmerken van het bruidspaar, het vervoersmiddel en de locatie. Door de ervaring die wij hebben kunnen wij het perfecte advies geven.

Bij ons kunt u terecht voor corsages, bruidsboeketten, autotoef, tafelversiering, versiering van de locatie en andere wensen. Wanneer de grote dag aanbreekt dan bezorgen wij uw bruidsbloemwerk op de gewenste locatie. Als u wenst dat de kerk, de zaal in het gemeentehuis, de fotolocatie, de receptiezaal en/of andere locaties versierd moeten worden dan is dit uiteraard geen probleem.

Neem contact op