Bruidswerk

Op de mooiste dag van je leven wil je dat alles perfect is. Daarom wil je een arrangement bruidsbloemwerk dat helemaal aansluit bij jouw wensen. Wij gaan met jullie ideeën aan de slag in een persoonlijk gesprek. Vaak willen onze klanten dat wij hiervoor bij hen thuis langskomen. Aan de hand van boeken, foto's en schetsen werken we de ideeën uit. Iedere stijl, vorm, kleur en bloemsoort is mogelijk.

Het bruidsbloemwerk moet perfect passen in het geheel van deze bijzondere dag. Daarom houden we rekening met heel veel zaken zoals de gekozen kleding van het bruidspaar, uiterlijke kenmerken van het bruidspaar, het vervoersmiddel en de locatie. Door onze grote ervaring in bruidsbloemwerk kunnen wij u hierin perfect adviseren.

U kunt bij ons terecht voor bruidsboeketten, corsages, autoversiering, tafelversiering, koetsversiering, versiering van de locatie en andere wensen. Op de grote dag bezorgen wij uw bruidsbloemwerk op de door u gewenste locatie(s). Indien u dit wenst versieren wij de kerk, de zaal in het gemeentehuis, de fotolocatie, de receptiezaal en/of andere locaties.

Ons bruidsbloemwerk is gemaakt van hoge kwaliteit materialen door een ervaren bloembinder geheel afgestemd op uw wensen. B-flowered is in 2007 gestart als gespecialiseerde bruidsbloemist en later doorgegroeid naar andere productgroepen. Bruidsbloemwerk is echt een vak apart in het geheel van de bloemsierkunst. B-flowered heeft dit verheven tot een kunst!