Bruidswerk

Op de mooiste dag van je leven wil je dat alles perfect is. Daarom wil je een arrangement bruidsbloemwerk dat helemaal aansluit bij jouw wensen. Wij gaan met jullie idee├źn aan de slag in een persoonlijk gesprek. Vaak willen onze klanten dat wij hiervoor bij hen thuis langskomen, want daar voel je jezelf het prettigst.

Meer lezen

Rouwwerk

Helaas hoort afscheid nemen van hen die ons dierbaar zijn ook bij het leven. En als dit moment gekomen is, willen we dit op een zo mooi mogelijke manier doen. Bloemen horen bij een mooi afscheid. In het rouwwerk dat u voor uw dierbare laat maken toont u uw liefde, uw bewondering en uw respect. Rouwwerk is daarom heel persoonlijk en daarin helpt B-flowered u graag.

Meer lezen

Abonnementen

Ook voor een bloemabonnement is B-flowered een perfecte keuze. B-flowered verzorgt wekelijks abonnementen bij particulieren en bij bedrijven. Een boeket of bloemstuk geeft uw woning of bedrijf een mooie, verzorgde uitstraling.

Meer lezen

En meer...

B-flowered maakt ook luxe bloemstukken en boeketten. Onze bijzondere wijnstukken zijn zeer geliefd. En voor mooie kerstversiering of aankleding van feesten bent u bij ons aan het goede adres.

Meer lezen