En meer...

B-flowered maakt prachtig bruidswerk, rouwwerk en abonnementswerk. Maar ook voor andere wensen staan wij voor u klaar. Uiteraard met dezelfde kenmerken, namelijk een zeer persoonlijke klantenbenadering, groot vakmanschap en hoge kwaliteit van de gebruikte materialen.

Wilt u een mooi, bijzonder boeket of bloemstuk laten maken? Vanaf 25,00 euro maken wij dit graag voor u. Of wilt u een mooi wijnstuk kado geven voor een verjaardag of als relatiegeschenk? Vanaf 20 euro (exclusief wijn) of vanaf 27,50 euro (inclusief wijn) kunt u dit bij ons bestellen. De bezorgkosten hangen af van het bezorgadres. Ook kunt u het boeket, bloemstuk of wijnstuk zelf ophalen bij ons bezoekadres in Puttershoek.

Ook bij het aankleden met bloemen en decoraties van een feest bij u thuis of van een bedrijfsfeest helpen wij u graag. Versier de tafels met bloemstukken en zet bloemstukken op pilaren langs de looproute. Samen met u denken wij na over hoe wij dit feest kunnen voorzien van een unieke uitstraling.

En uiteraard staan wij met de kerst voor u klaar. Wij maken prachtige kerststukken en versieren uw huis of bedrijf met een unieke kerstuitstaling. Als u de oude kerstmaterialen bewaard, verwerken wij die desgewenst voor u in een nieuw, vers kerststuk. 

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Kerstversiering"Hof van Moerkerken"

Bekijken

Kerstversiering "Hof van Moerkeren"

Bekijken

Dubbel wijnstuk op grote schaal

Bekijken

Modern bloemstuk wedstrijd 2013

Bekijken

Bruidsboeket waterval met gloriosa en rode bloemen

Bekijken

Love & Marriage beurs 23 en 24 januari 2016

Bekijken